Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

söndag 1 mars 2015

Påskutmaningen 2015

Nu är det dags - PÅSKUTMANINGEN 2015! Förra året deltog 55 personer i #påskutmaningen, hur många blir vi i år? 

Påskutmaningen är en utmaning i att samla gå-jogg-löppass under en månad, 31 dagar. Vi börjar på måndag den 2 mars och slutar onsdag den 1 april, dagen före skärtorsdagen. Målet är högt men inte omöjligt - 20 pass på 31 dagar! Men, alla som uppnår minst 10 pass under månaden är med och tävlar om fina priser. Och visst vinner vi alla som är med!?

Reglerna är enkla, du ska vara ombytt till träningskläder och ta dig ut! Om du sedan går, joggar eller springer, det väljer du. Men att gå och handla räknas inte, inte heller att gå och gymma. Det är en kom igång med din löpning-utmaning, att få kontinuitet i din träning. Att prioritera dig och din hälsa, att ta dig tid för att byta om och ta dig ut.

På skärtorsdagen drar vi vinnarna som tävlar om fina priser. I år kommer vi att ha kategorier som Bästa bild! Värsta passet! Längsta passet!

Påskutmaningen handlar om att peppa varandra och det gör vi bl.a. genom att dela med oss av vår framfart på sociala medier! Vi vill att alla som deltar minst en gång, men helst hela tiden, lägger upp foton och en liten beskrivning av ditt senaste pass och hur långt du kommit i utmaningen. Glöm för allt i världen inte vår hasthtag #påskutmaningen ! Lägg bilden på Facebook-sidan XBASE Limsjön marathon eller på Instagram, men då måste du ha en öppen profil för att vi ska kunna se den.

Du anmäler dig genom att skriva en kommentar här eller maila limsjonmarathon@yahoo.se

Nu köööööör vi #påskutmaningen !!!
PS. Precis som tidigare år erbjuder vi en tjuvstart, även pass i morgon 1/3 får räknas... vem blir först att dela sitt pass?