Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

onsdag 3 april 2013

Limsjön marathon är världens snällaste lopp!

Både i år och förra året tror jag att en del skräms bort av ordet "marathon" efter "Limsjön". Kanske tror man att det bara kommer vara med löpare med i åtsittande tävlingskläder som klipper milen på 40 minuter, som springer alla 6 varv utan att blinka. 

Ingenting kunde vara mer fel! Förra året deltog 80 löpare i åldrarna 9-75 år. Majoriteten tog sig runt 1-2 varv, 11 stycken tog sig runt alla varv. Några av de 11 gick alla varven. Det fanns verkligen alla varianter, allt från de som promenerade ett varv till de som löpte 6 varv.

Limsjön marathon....
- är ingen tävling mot varandra. Vi tävlar med varandra, mot oss själva. Kanske slår vi våra tidigare distansrekord för vad vi tidigare sprungit under en och samma dag, kanske är vi bara så nöjda med en rask promenad runt sjön!
-det är ingen officiell tidtagning. Det går inte att jämföra sig med varandra, eftersom vissa kanske gör sitt tredje varv när andra gör sitt första. Alla är med efter sina förutsättningar.
-alla är precis lika välkomna!
-de som vill fikar tillsammans vid Norsbro med medhavd picknick mellan sina varv eller efter sin målgång. 
-Limsjön marathon är en snäll tävling där glädjen att få röra sig tillsammans med andra står i fokus.4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja visst var det... jag längtar så!

   Radera
 2. Anonym3/4/13

  jag tävlade iaf mot alla haha /Andreas

  SvaraRadera
 3. Min uppladdning startar på lördag i och med skoköpet! Jag har till och med drömt om det på natten :) Skoköpet alltså!

  SvaraRadera