Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

lördag 4 januari 2014

Inför Limsjön marathon - träningsgrupp för tjejer


Tillsammans är vi starka och tillsammans gör vi skillnad - det är en filosofi som Limsjön marathon bygger på. Under loppet tävlar vi med varandra, inte mot. Och genom insamlingen till välgörande ändamål gör vi skillnad.

Även när vi tränar kan "tillsammans" vara en stark faktor! Därför startar vi nu en träningsgrupp som i första hand riktar sig till tjejer som vill springa tillsammans.

1 februari drar vi igång. En dag i veckan kommer vi att erbjuda ett gemensamt löppass där vi presenterar ett upplägg som ska passa alla som är med. Vi kommer att utforma passet så att det passar oss oavsett om man är van eller mindre van. Jag håller själv på att trappa upp träningen efter graviditet och förlossning. Efterhand kan vi hjälpas åt att tänka ut kreativa pass tillsammans. Det kan vara t.ex. intervaller, löpskolning eller distanspass. Tanken är att "löpning är kul" och löpning är definitivt inte tråkigt! Men ibland är det svårt att hitta på pass och variera sig på egen hand!

Du behöver inte ha några förkunskaper i löpning eller vara van att springa. Kom bara ombytt till ändamålsenliga kläder och skor, och med vilja att bli svettig!

Vi träffas någonstans centralt i Leksand, t.ex. vid bibblan. Räkna med att passet tar ungefär en timme.

Nu kör vi!

6 kommentarer:

 1. Toppen! Helst inte före 19… Jag jobbar till 17 ibland o är ju bra om man hinner få is sig något… men vi får se vad övriga tycker!

  SvaraRadera
 2. Kul! Vilket bra initiativ, låter toppen! Önskar jag bodde närmre då hade jag gärna varit med!

  SvaraRadera
 3. Kul! Vilken dag i veckan kommer löpträningen att äga rum? Med vänlig hälsning, Therése

  SvaraRadera
 4. Hej Therése! Det blir på onsdagar klockan 19.30 första gången den 5/2 vi samlas vid Elkedjan! Välkommen!

  SvaraRadera
 5. Anna Fändriks30/1/14

  Oj det här lät kul, om jag orkar efter en lång dags praktik så dyker jag upp!

  SvaraRadera
 6. Åh kul, men onsdagar jobbar min sambo kväll. Typiskt! Men ändrar ni dag så uppdatera här. Superbra idée det här med löpträning. Tummen upp!

  SvaraRadera