Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

torsdag 10 april 2014

Varvtiderna på årets lopp!

Bild från gårdagens onsdagsträning då nästan 20 tjejer sprang fartlek runt Limsjön!
En av nyheterna på årets lopp är  nya varvtider! Vi har kortat ner pauserna mellan varven av flera orsaker. Vi har lyssnat på löparna och tagit till oss av er feedback. En del har tyckt att pausvilan varit för lång, och många har därför valt "alternativa upplägg" t.ex. att springa ett varv i vilotiden. På det här sättet hoppas vi att fler väljer att springa de officiella varven! Vi tror nämligen att tillsammans klarar en mer än en tror! När vi springer och peppar varandra klarar vi att förflytta berg - eller springa ett halvt eller helt marathon runt Limsjön.

Dagen blir också mer komprimerad vilket är en fördel för oss som jobbar under dagen. Istället för att dagen är slut sent på kvällen, kan vi nu runda av på eftermiddagen.

Och tycker du att vilan nu blir för snålt tilltagen - hoppa då över varannat varv t.ex! För den som vill springa alla varv innebär det också att årets lopp blir liiiite tuffare än tidigare! Varvtiderna är uträknade på att "medellöparen" springer ett varv på cirka 45 min. Då blir vilan 45 min tills nästa varv och lunchpausen 75 minuter. Men som sagt, det finns ju alla möjligheter att välja att springa t.ex. varv 1, 3 och 5 så blir pauserna ändå långa.


  1. 08.00
  2. 09.30
  3. 11.00 
  4. 13.00
  5. 14.30
  6. 16.00

1 kommentar:

  1. Ska fundera på hur jag ska lägga upp det :) Pus

    SvaraRadera