Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

tisdag 6 maj 2014

Vanliga frågor om Limsjön Marathon 24 maj

Hej! Välkommen hit! Kanske har du hittat in hit via annonsen i Magasinet Leksand, via Facebook eller på något annat sätt!


Vanliga frågor om Limsjön Marathon

Går det fortfarande att anmäla sig?
Ja! De 150 först anmälda är garanterade en välfylld goodiebag OCH den superfina och unika Limsjön marathon-medaljen vid målgång. Men det går även bra att bara dyka upp den 24 maj och anmäla sig på plats. Alla får en Limsjön Runt-plakett vid sin målgång. Vill du anmäla dig och säkra din plats, skicka ett mail till limsjonmarathon@yahoo.se med namn och telefonnummer du kan bli nådd på. 

Kostar det ingenting?
Nej, det kostar ingenting. Men, det kommer att finnas bössor vid nummerlappsutdelningen. Alla intäkter från bössorna går oavkortat till Cancerfondens "Rosa Bandet". Vi har även möjlighet att skänka via SMS eller insättning. Det är frivilligt att bidra, men då deltagande i loppet inte kostar någonting ser vi gärna att du bidrar till vår insamling istället!

Hur fungerar det här med varv och starttider? Kan jag starta när som helst?
Du kan se Limsjön marathon som sex lopp under en och samma dag, med fastställda starttider.
08.00
09.30 
11.00
13.00
14.30
16.00
Springer du alla "loppen" springer du den magiska marathonsträckan 42 km under 12 timmar. Du kan såklart välja att bara delta på ett färre antal varv. Vi har gemensam start på den fastställda tiden. 


Finns det vätskekontroll?
Ja, Hemköp Leksand sponsrar vätskekontrollen Tranmyren som finns efter halva banan. Där serverar vatten, saft, banan och bullar. Mellan varven fikar vi gemensamt om man så vill, vid Norsbro där det finns bord och stolar. Du har med din egen picknick förslagsvis i en kylväska. Läs gärna mer här hur du kan tänka om mat och näring under dagen!  

Vad ska jag ta med mig den 24 maj?

Får man ha med sig barnvagn och hund?
Självklart går det bra att ha med sig barnvagn! Spåret runt Limsjön är anpassat för vagn. Att ha med sig (kopplad) hund är okej, men tänk på att många är hundrädda även om din hund är världens snällaste. Har du med dig hund får du vara noggrann att visa respekt för de andra deltagarna och låt aldrig hunden gå fram till någon du inte känner. 

Är det tidtagning?
Nej. Limsjön marathon är ingen "officiell tävling" med tidtagning och kontrollmätt bana. Banan är mätt av undertecknad med Garmin GPS-klocka ett antal gånger. De flesta tar tid själva, för att t.ex. kunna föra in träningen i sin träningsdagbok. Men det tas ingen tid och kommer inte publiceras några resultatlistor. Det finns ingen som "vinner". Limsjön marathon är världens snällaste tävling. Många tycker att det är skönt att det inte går att jämföra sig med andra, dels tas ingen tid, dels är det svårt att jämföra när en del kanske gör sitt första varv och andra springer sitt tredje... 

Vem är arrangör? 
Jonna Bodin Hansen och Emelie Solén är arrangörer av tävlingen. Nära och kära till oss ställer upp som funktionärer. Fågelklubben lånar ut sin lokal för ombyte, värmestuga och påfyllning av vattenflaskor. Leksands kommun - AME ser till att leden runt Limsjön är i fint skick! Hemköp står för vätskekontrollen. XBASE är vår huvudsponsor! Vi har även många fler sponsorer som möjliggör ett kostnadsfritt och unikt arrangemang!

Hör av dig om du har fler frågor! 
Veckan före start kommer det att publiceras ett start-PM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar